Laatste Nieuws

Datum: 26-03-2008

Software licenties
ITNOVO is gespecialiseerd in de advisering ten aanzien van Microsoft volume licentiecontracten zoals Select, Enterprise Agreement, Enterprise Agreement Subscription, Open Value en Open Value Subscription. Wij werken uitsluitend met gecertificeerde partners die meerdere jaren ervaring hebben in het verkopen van en het adviseren in volume licentiecontracten.

Naast de Microsoft softwarelicenties, adviseert ITNOVO haar relaties eveneens betreffende de producten van Adobe, Autocad, Business Objects, CA, Citrix, Corel, McAfee, Symantec, Trendmicro, VMWare en vele anderen.
 
Op basis van onze expertise hebben wij recentelijk een besparing van zo’n € 60.000,00 weten te realiseren bij een grote zorginstelling met een 1000 tal medewerkers.
 
Aankoop is één, beheer iets anders!
Kostenbesparingen zijn niet alleen te realiseren door het zo voordelig mogelijk inkopen van softwarelicenties. Het goed beheren en inzichtelijk hebben en houden van uw licentiepositie is een andere factor in het realiseren van een kostenbesparing. ITNOVO kan u helpen uw licentiepositie inzichtelijk te krijgen én te houden, zodat ook de beheerskosten van softwarelicenties en volume licentiecontracten kunnen dalen.
 
Wilt u meer informatie over onze dienstverlening op dit vlak neemt u dan gerust contact op met een van onze specialisten.