Laatste Nieuws

Datum: 29-07-2008

PlateSpin / VMware

PlateSpin PowerConvert
Met een simpele drag-and-drop functionaliteit begint het geautomatiseerde migratieproces en kan een fysieke server snel en eenvoudig worden gemigreerd naar een nieuwe operationele virtuele machine, maar ook omgekeerd. De virtuele machines die door PlateSpin worden aangemaakt, draaien op oplossingen van VMware Server, VMware Infrastructure 3 of Microsoft Virtual Server en ondersteunen zowel Windows als Linux besturingssystemen.

PlateSpin PowerRecon
Het inzichtelijk maken van de fysieke omgeving is een zeer belangrijke stap voordat de servers daadwerkelijk gevirtualiseerd kunnen worden. Hoeveel servers heb ik staan, wat doen deze servers en welke servers zijn eigenlijk geschikt voor virtualisatie? Dit zijn zeer belangrijke vragen, maar nog belangrijker zijn de antwoorden hierop. De IT-organisatie kan vaak wel een globaal antwoord geven op deze vragen maar het volledig inzichtelijk krijgen is een must. Een oplossing die direct antwoord hierop geeft, kan gevonden worden in PlateSpin's PowerRecon.

PlateSpin PowerRecon is een software oplossing die ongekende mogelijkheden biedt voor het optimaliseren van de IT omgeving. PowerRecon verzamelt belangrijke informatie over verschillende server workloads en server resources en verwerkt deze data in een gecentraliseerde database. Op basis van deze database en periodieke metingen biedt PowerRecon een gedetailleerd overzicht en consolidatieplan. In dit plan kan snel worden bepaald welke servers geschikt zijn voor virtualisatie en welke niet. Maar ook hoeveel virtual hosts er nodig zijn voor het functioneren van een gevirtualiseerde infrastructuur. PlateSpin PowerRecon visualiseert zelfs de verschillende server workloads voor en na de conversie. Gecombineerd met de software oplossing PlateSpin PowerConvert, biedt PlateSpin de enige geïntegreerde oplossing die de volledige capaciteitsplanning en server conversie van begin tot eind uitvoert in een aantal eenvoudige stappen.

Wilt u meer informatie omtrent deze expertise, neem dan contact met ons op. Telefoon 046-4585550.