Laatste Nieuws

Datum: 02-03-2008

Remote Support en beheer

Remote Support en beheer

Heeft u zelf geen systeem beheerder in dienst? Misschien omdat het budget voor dergelijk fulltime personeel er niet is of simpelweg omdat u geen mensen kunt vinden? Met een 'Remote Beheer' contract kan ITNOVO u ten alle tijden ondersteunen bij het dagelijks beheer van uw computer netwerk. Wanneer er een probleem optreedt, neemt u telefonisch contact op met ons. Onze medewerkers kunnen op afstand in uw netwerk kijken en gesignaleerde problemen oplossen. U kunt ons inschakelen voor advies, levering, installatie en beheer van uw Windows 2000/2003 netwerk in de breedste zin van het woord. Wilt u meer hierover weten, laat het ons dan weten.

Aan 't (net)werken

Kwaliteit en continuïteit zijn de criteria voor een werkend netwerk. De informatie- en communicatietechnologie ontwikkelen zich razendsnel, het netwerk wordt veelzijdiger en kan u een hoop werk besparen. ICT blijft een vak apart. Logischerwijs schakelt U ITNOVO in. Onze mensen weten wat er te koop is, zijn altijd up-to-date en zijn meer dan een ander in staat uw netwerk aan te leggen, te beheren, te onderhouden en uit te breiden. Samen aan de slag?

Totaal pakket

De combinatie van remote en onsite maakt dat we tevens netwerkproblemen voorkomen. Zelf heeft U geen omkijken naar uw systeem, u profiteert er slechts van. ITNOVO neemt U de hele zorg uit handen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor een langere periode gebruik te maken van onze specialisten, voor extra personele capaciteit of specialistische kennis. Doet zich onverwacht een ICT probleem voor? Dan is er altijd onze support afdeling, deze komt direct in actie.

Voor elke vraag hebben wij voor u een oplossing!

Info:  infi@itnovo.nl      Tel: 046-458 55 50